More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 31

  Denne runden anbefaler vi en nøtteknekker, en gå-bak-ryggen-på-landslagskompisen og en som har kniven på strupen. Det bør bli gode FPL-poeng på en slik gjeng. Ikke nok med det alle spiller i runde 32 også. God lesing!

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 31:


  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 31:

  Mario René Junior Lemina (WOL) £4.5 – valgt av 0,0 %

  Da fant vi en spiller som ingen har valgt tydeligvis. Sikkert en grunn til det, men den grunnen har ikke vi funnet enda. Derfor anbefaler vi Junior denne runden.

  Mye fordi han er en fransk-gabonsk spiller, for det synes vi høres eksotisk ut. Enda mer eksotisk blir det når vi ser at han er oppvokst i Gabons hovedstad Libreville. En by som har fått navnet sitt grunnet at en del befridde slaver slo seg ned i området på 1800-tallet. Vi skal vel ikke påstå at dette er den tryggeste byen i verden, så vi anbefaler heller andre reisedestinasjoner denne sommeren.

  Vi kan skrive under på at Mario er en tøffing, for hvem tør å prøve seg på ex-forloveden til Mario Balotelli? Jo vår Mario! Sammen har de en sønn. Ja ikke våre to Mario`er men Mario Junior og Fanny Neguesha. En belgisk modell og sanger. 

  Om vi kan skrive under på at det er tøft å slå motstanderen i «nøttene» er vel heller tvilsomt, selv om det var en svenske som fikk unngjelde. På stillingen 1-1 mellom Marseille og Rennes kokte det over for Mario Junior, som levde opp til navnet sitt. Svenske Ola Toivonen stod i en bue over en liggende Mario som ble så forbanna at han slo etter junioren til Ola. Han traff ganske bra, så Ola måtte få kjølt ned «nøttene» så fort som mulig. Det hele endte med fire kampers karantene for Mario. Om det ble tre nøtter til Askepott for Ola vites ikke, men vi håper det gikk bra.

  Vi er derfor nøtt til å si 6 poeng på Mario denne runden!


  Jordan Pierre Ayew (CRY) £5.2 – valgt av 0,2 %

  Med Zaha ute er det duket for vår mann denne runden. I forrige runde knallet Jordan til med to mål, og det blir det nok denne gangen også.

  Tilbake til Zaha, for Crystal Palace har utrolig nok vært mye bedre uten han denne sesongen. Litt rart når vi alle vet at Zaha er den beste spilleren på laget. Statistikken viser at Palace taper 53 % av kampene med Zaha på laget, mens de kun taper 20 % av kampene uten Zaha. Kanskje bra for lagets del at han er ute med skade nå?

  Dette er mye av grunnen til at vi tror på Jordan denne runden. En annen grunn er fotballgenene som er i familien. Pappa Abedi Pele var i sin tid kaptein på det ghanesiske landslaget. Broren André er kaptein på det samme landslaget, og jaggu meg har også storebror Ibrahim vært på landslaget. Fire fra samme familie på et brukbart landslag er ikke hverdagskost.

  Heller ikke hverdagskost å ha et fire år langt forhold til konen til en landslagskompis. Stakkars Ebenezer Afriyie Acquah som ble ført bak lyset. Nå betyr jo navnet Ebenezer hjelpesteinen, men det får nå være måte på å hjelpe lagkompisen sin. Vi får uansett håpe det ordnet seg for alle tre parter til slutt.

  Jordan er forhåpentligvis blitt mer voksen nå, så vi satser på at han konsentrerer seg om fotballen denne helgen. Da blir det to mål på han i bortekampen mot Southampton. 


  James Alan Tarkowski (EVE) £4.2 – valgt av 4,4 %

  Everton-spillere har vi så langt holdt oss mest mulig unna denne sesongen. Kvaliteten på spillet har vært langt under pari, og nå trengs det poeng for å unngå nedrykk. Med kniven på strupen tror vi tror derfor det kommer en tre-poenger til helgen.

  James begynte sin karriere i Maine Road. Med en gang trodde vi dette var den gamle hjemmebanen til Manchester City, og det er det jo men klubben heter visst Maine Road Football Club. Ikke spiller de kampene på Maine Road heller. Kanskje ikke så rart når stadion ble revet i 2004 fordi Manchester City allerede hadde bygget et nytt stadion i 2002.

  Etter mange år i Burnley med god trening i å forsvare seg, kom han til Everton i 2022. Der har det ikke blitt suksess så langt, men han har spilt 90 minutter i samtlige PL-kamper for Everton i år. Tydeligvis en betrodd spiller. Statistikken hans tilsier ikke mange målpoeng, men magefølelsen vår sier at han slår til denne gangen. Vi har tro på åtte FPL-poeng på han!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter