More

  Skråblikkekspertens tips til Fantasy Premier League runde 24

  Vi innrømmer det lett! Tipsene våre forrige runde var elendige. Derfor prøver vi på nytt med elendige tips, med et vagt håp om at noe gull er gjemt der inne.

  Denne runden satser vi på en spiller som ikke har vært borti en skandale enda, utrolig nok til fotballspiller å være! Derfor litt kjedelig tekst om han. Vi følger opp med karen som alle trodde viste sine edlere deler på Instagram, og avslutter med litt av en «spytteklyse».

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 24:

  Pablo Sarabia García (WOL) £5.5 – valgt av 0,0 %

  Valgt av ingen, det liker vi! Det ser ut som Ulvene med alle sine nyinnkjøpte begynner å få litt sving på sakene. Da kan det være duket for vår mann i denne rundens hjemmekamp mot Bournemouth.

  Pablo er ingen hvem som helst. To seriemesterskap med PSG og 26 landskamper for Spania sier sitt. En statistikk på 116 mål og 84 assists på 493 kamper er også meget bra.

  Født og oppvokst i Madrid var det naturlig at karrieren startet der. Der ble det ingen suksess. Derfor byttet han til en annen Madrid-klubb, nemlig Getafe, før turen gikk til Sevilla og PSG før han nå i år endte opp hos ulvene.

  Den venstrebeinte teknikeren er kjent for å ha et klokt fotballhode, og bidrar både offensivt og defensivt. Klok er han tydeligvis på privaten også, for det har ikke vært noen skandaler fra hans side opp gjennom årene.

  Vi regner med at han bruker sitt kloke hode, og putter ett mål i helgens kamp.


  João Félix Sequeira (CHE) £7.5 – valgt av 1,4 %

  Chelsea er, som Wolves, et lag med en del nye spillere. Forskjellen mellom de to lagene er at der Wolves kjøper spillere til hundre millioner, kjøper Chelsea heller for en milliard. Nå har de riktignok ikke kjøpt João for han er bare på lån.

  Ingen god start i PL for vår mann. Utvist i første kamp etter en hodeløs takling, og tre kampers karantene kan vi vel ikke kalle for en suksess.

  At han ikke mistet hodet når kjæresten la ut et Instagram bilde av en manns edlere deler, synes vi var overraskende. Alle trodde bildet var av João, og 700 000 fikk sett bildet før kjæresten gikk ut og benektet at det var av João. Spørsmålet vi stiller da er hvem sine baller var det på bildet? Fotballer var det ikke, og vi antar at João og stilte sin kjære det samme spørsmålet.

  23-åringen er født i byen Viseu i Portugal. En by som har fostret mange kjente personer. Vi regner med at du har hørt om både 1400-tallets store stjerne Edward, King of Portugal og 1600-tallets mest aktive jesuitt Manuel de Almeida. Kanskje det var han som ordnet afrikanske vennskapsbyer som Abidjan og Matola til Viseu? Ikke umulig for han var en racer til å bygge kirker i Afrika, etter at han øvde seg noen år i India først.

  Nå tror ikke vi at João skal bygge kirker på Stamford Bridge, men han bør bygge seg opp til å skåre minst to mål i lørdagens hjemmekamp mot Southampton.


  Rico Antonio Henry (BRE) £4.5 – valgt av 1,1 %

  Forrige runde anbefalte vi Rico Henry (Mark Lewis), så da kjører vi på med navnebroren denne runden. Kanskje ikke det smarteste å anbefale en Brentford spiller nå når de ikke spiller i neste runde. Derfor gjør vi det, for han kan jo benkes i den runden.

  Vi håper den godeste Rico er en bedre fotballspiller en spytter. Ikke få kommentarer han fikk etter hjemmekampen mot Arsenal i runde 8. Rico hadde tydeligvis et spyttebehov. Første spytteklysen gikk rett i hans eget kinn, og i et forsøk på å rette opp, spyttet han like godt en gang til på sitt eget kinn. Kom mange morsomme kommentarer på sosiale medier i etterkant av de episodene. Kampen gikk heller ikke noe bedre, og endte med 0-3 tap.

  Ser vi bort fra denne episoden som ikke har noe med fotball å gjøre, er Rico en meget god back, og han er uten tvil en moderne og offensiv back. Vi har derfor tro på han denne runden!

  Så lenge han i slipper å spille med munnbind mot Crystal Palace til helgen, regner vi med en målgivende og null baklengs. Noe som tilsier minst ni poeng på han!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter