More

  Skråblikkekspertenes tips til FPL runde 11 og 12

  Siden det er midtukekamper neste uke slår vi sammen to runder denne gangen. Det er bare å bruke våre fantastiske forslag i både runde 11 og 12.

  Forrige runde ble nok en runde med en syv-poenger. De to andre anbefalingene våre spilte så lite at de behøvde ikke dusje en gang etter kampen.

  De to rundene kjører vi på med en Armani, en kattesparkende Snapchatter og en som er glad i våpen. Skulle nesten tro at vi snakket om mafiaen, men nei vi prøver bare å anbefale spillere dere kan få FPL-poeng for!

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 11 og 12:

  Bobby Armani Decordova-Reid (FUL) £5.5 – valgt av 0,2 %

  Hjemmekamper mot Bournemouth og Aston Villa gjør at vi har stor tro på gode FPL-poeng her. Både til Bobby og laget hans som for tiden ligger foran selveste Liverpool på tabellen.

  Vi som kun velger spillere fra de laveste hyllene, kan denne gangen slå fast at vi velger fra øverste hylle. Ja vi har plukket ut selveste Armani ser det ut som. Det må jo tilsi at han bugner av kvalitet, hvis ikke kommer vi til å boikotte det merket.

  Dette er mannen som hedret sin mor med å tilføye morens etternavnnavn Decordova, til sitt eget. Hva Armani har å gjøre her vet ikke vi, men vi skal i hvert fall ikke sette ut noen rykter om at han kan være faren.

  Det er ingen kjempe vi snakker om, for med sine 170 cm og 68 kg ruver han ikke i PL. Det behøver ikke bety så mye. Spesielt ikke når han har en kjæreste med det sommerlige navnet Summer Bianca. Sammen skal de visstnok ha et barn også. Her tipper vi at barnet ble født på en vakker sommerdag.

  Bobby oser altså av kvalitet, går med sommerfugler i magen hver dag, hedrer sin mor og har et barn han elsker. Kan han forlange mer? Det kan han sikkert ikke, men vi forlanger 8 og tre poeng i de to neste kampene. Da blir vi fornøyd, og tar oss en sommerferie!


  Kurt Happy Zouma (WHU) £4.5 – valgt av 2,1 %

  Denne happy fyren må vi jo bare ta med. Som vi skrev i forrige runde så begynner West Ham å finne formen. Da er vi rett og slett happy med å anbefale Kurt.

  Vi har en godfølelse på at han skaller inn et cornermål i bortekampen mot Southampton. I neste kamp mot Liverpool er det kanskje mer fornuftig å benke han, før han er tilbake og sanker poeng i kampen etterpå.

  Hva kan vi så si om Kurt? Jo han har spilt både ving og angriper i sin karriere før han nå har slått seg til ro bak på banen. Barndomskarrieren startet han i den franske klubben med det flotte navnet Vaulx-en-Velin, før veien bar videre til langt mer kjente Saint-Étienne.

  Vi tror ikke kattene til Kurt er så happy etter at han og broren jaget de rundt i huset, sparket og kastet ting på dem. Dyreplageriet ble uforståelig nok lagt ut på Snapchat, og dermed oppdaget.  En slik oppførsel kan selvfølgelig ikke aksepteres, og det ble den heldigvis heller ikke.

  Enden på historien ble en samfunnsstraff på 180 timer, samt at West Ham trakk han £250 000 i lønn, som de donerte til dyrevernere i følge klubben selv.

  Vi håper Kurt har lært, og slutter med å sparke katter. Spark heller på en fotball Kurt, for da tror vi det blir kattens lek med musen mot Southampton, og 10 FPL-poeng på Kurt.


  Odsonne Edouard (CRY) £5.3 – valgt av 2,3 %

  En billig angriper dette, og Crystal Palace har det letteste kampprogrammet av samtlige i de neste ni kampene. Derfor kan han være en luring i tiden fremover.

  Ikke ofte vi anbefaler en spiller fra Fransk Guyana, men vi synes selv det er et spennende valg! Til dere som ikke vet hvor dette franske oversjøiske departementet ligger, så kan vi kort si at det grenser til Surinam og Brasil.

  Odsonne hadde et vellykket opphold i Celtic før han kom til Crystal Palace. Med totalt 105 mål og 44 assists på 261 kamper i karrieren,  vet vår mann hvor målet står. Kanskje derfor han har fått kallenavnet The Rocket?

  Han sier selv at han ikke var den snilleste gutten i gaten i sin barndom. Han hadde tydeligvis ikke glemt gamle kunstner da han under et låneopphold i Toulouse dro frem et luftvåpen fra bilen sin. Ikke nok med det, han fyrte like godt av våpenet. Dette igjen førte til at en forbipasserende rett og slett mistet hørselen. Odsonne ble i denne saken dømt til en bot på £24 000.

  Vi håper han konsentrerer seg om å skyte ballen i mål i bortekampen mot Leicester, og neste hjemmekamp mot Wolves. Hvis ikke blir vi rett og slett skuffet. 8 poeng på han de to neste kampene. 

  Laget ser nå slik ut:

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter