More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 10: Satser på gamle storscorere

  Forrige runde slo vi til med to tre-poenger og en syv-poenger. Synd å si det men dette er noe av det bedre vi har prestert i år. Kanskje ikke så rart når vi aldri plukker fra øverste hylle, så i denne spalten kommer du ikke til å få lese om Haaland. Like greit det, for det er nok av andre som skriver om han.

  Denne runden kan du lese om mannen som har spilt for Ølstykke, og to godt kjente og glemte angrepsspillere.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 10:


  Jarrod Bowen (WHU) £8.1 – valgt av 3,9 %

  Denne karen har vi ventet lenge på, og nå er storformen på vei! Vi har og tro på at West Ham har begynt klatringen på tabellen.

  Jarrod startet karrieren i Hereford United og ble tatt opp på A-laget i 2014. Samme år gikk klubben konkurs uten at det var Jarrod sin skyld håper vi. Ny klubb ble grunnlagt, og klubben heter i dag Hereford FC. Ikke de store endringene altså, og klubben spiller i engelsk 6. divisjon.

  Manager for klubben er den velkjente Joshua Anthony Isaac Gowling. Han har tidligere spilt i 11 ulike klubber. Vi nevner i fleng kjente Bournemouth og West Bromwich. At han har spilt i ukjente klubber som Lincoln, Kidderminster og Alfreton Town visste vi ikke. Det mest overraskende er likevel at han også har spilt i danske Herfølge, og ikke minst klubben med det tørsteslukkende navnet Ølstykke. Vi behøver vel ikke nevne at den klubben også er dansk.

  Det var ikke så mye her om hvorfor vi anbefaler Jarrod. Vi minner bare om at formen er på vei, og fjorårssesongen ga 12 mål og 17 assists. Så mange blir det ikke søndagens hjemmekamp mot Fulham, men vi garanterer minst tosifret med FPL-poeng!


  Jamie Richard Vardy (LEI) £9.2 – valgt av 2,3 %

  Vi tror Leicester som nevnte Bowen er på vei mot formen. Ikke så rart at de ligger på nest siste plass når Jamie står med null i målprotokollen etter åtte kamper.

  Mandagens 4-0 seier vitner likevel om bedre tider for klubben, selv om Nottingham ikke er den vanskeligste motstanderen for tiden. Nå har Leicester mulighet til å gjøre noen hopp på tabellen de neste fire kampene. Det tror vi de gjør, og da begynner de allerede på lørdag borte mot Bournemouth.

  Vi vet alle at Jamie er en goalgetter noe 128 mål og 47 assists de siste syv sesongene understreker. Det våre lesere kanskje ikke kjenner til er at faren var kranfører, og at Jamie begynte å jobbe på en fabrikk for å døyve skuffelsen etter at Sheffield Wednesday ikke ville gi han en kontrakt.

  Til slutt ble han lei av fabrikkarbeid og Stocksbridge Park Steels ga han sjansen til å få tilbake spillegleden. Det fikk han, og fem år etter han spilte i engelsk 7. divisjon med en lønn på 30 pund i uken, ble han seriemester med Leicester.

  Vi tror den sigarettrøykene og RB drikkende Jamie røyker litt mindre før helgen, og da blir det full fart og to skåringer på han!


  Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang (CHE) £9.0 – valgt av 1,4 %

  Vi liker folk med lange navn så derfor tar vi med Pierre, selv om vi er usikker på om han får begynne hjemmekampen mot Wolverhampton. Vi tror han starter, men vet det ikke.

  Hadde det vært opp til Arsenal fansen så hadde nok Pierre vært benket for resten av livet. Den innstillingen han viste i fjorårssesongen falt ikke i god jord hos fansen. Vi kan ikke si annet enn at vi er enig, for slappere innstilling skal en lete lenge etter. 

  Nå er det ny sesong, og han har noe å bevise etter at Barcelona kvittet seg med han i år. Altså et kort opphold i den klubben som var nødt til å kvitte seg med noen av sine høytlønnede spillere.

  Med 342 mål i sin seniorkarriere vet han hvor målet står. Ingen tvil om det! Dette for klubber som Milan, Dortmund, Arsenal, Barcelona og nå Chelsea. Ingen dårlige klubber det!

  Vi gjør regning med at han har tatt seg sammen, og får en god del spilletid fremover. Da blir det også mål kjenner vi han rett. Kjenner han gjør vi jo egentlig ikke, men magefølelsen sier det blir godt med poeng på han denne runden.

  Rundens outsiderlag:

  FPL runde 10

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter