I femte runde var det først og fremst angrepsspillerne som skinte, derfor er ukens lag en versjon med fire forsvarsspillere, to midtbanespillere og hele fire angrepsspillere i en 4-2-2-2.

David de Gea: Rundens keeper er Manchester Uniteds spanjol David de Gea, som nå har fornyet kontrakten med klubben. Holder nullen i 1-0 seieren over Leicester. Har en flott redning en på et farlig skudd som får seg en ekkel dupp.

Sergie Aurier: Ivorianeren på Tottenham spiller seg inn i ukens lag etter en solid oppvisning i 4-0 seieren mot Crystal Palace. Aurier var spilleren med aller flest i innlegg i kampen fra åpent spill, og er nest sist på 3-0 scoringen. Presterer godt defensivt og er ikke helt ufarlig i angrep. En god søknad til å starte i de neste kampene.

Fikayo Tomori: Den unge Chelsea-midtstopperen fikk seg et drømmetreff fra langt hold. I en treer bak klarer han seg strålende, og er god med å ta med ball fremover. Superspissen til Wolverhampton slet med å skape noe, mye takket være Tomori som gir han en vanskelig kamp.

Harry Maguire: Manchester United-stopperen gjør en solid jobb i forsvaret. Vinner de fleste dueller langs bakken og i luften, blokkerer skudd og vinner ball. Han er en spiller som tørr ta med seg ballen fremover. Engelskmannen er en av grunnene for at Ole Gunnar Solskjærs mannskap holdet buret rent.

Andrew Robertsson: Den energiske venstrebacken stopper aldri å løpe for Liverpool. Robertsson får seg en målgivende til Sadio Mane. Han er angrepsvillig som alltid, men gjør også jobben sin i forsvar. Han har bra kontroll på siden sin.

Scott McTominay: Manchester United-spilleren får ankerposisjonen etter oppvisningen mot Leicester. Han er strålende i duellspillet og er ingen vennlig mann å møte på banen. Har en knallhard og glitrende takling der venstrebacken til Leicester, Ben Chilwell, blir liggende i bakken etter en situasjon der McTominay klinker, men treffer ballen. Det beskriver den unge midtbanespillernes prestasjoner i et nøtteskall. Knallhard, og gjør jobben «ingen» liker.

Emiliano Buendia: Norwich-spilleren får den andre midtbaneplassen etter å ha vært en viktig brikke til at Norwich sjokkerte Manchester City med seier. Buendia vant flest dueller, hadde flest taklinger, hadde mest touch og vant ballen flest ganger. Den tidligere Getafe-spilleren hadde strålende statistikk mot den regjerende Premier League-vinneren. Han stod også bak to av målene til Norwich. En slik oppvisning mot en av favorittene til å vinne serien gjør seg åpenbart fortjent til plass på rundens lag.

Son Heung-Min: Son scorer to ganger mot Crystal Palace. Han jobber som alltid hardt og er farlig offensivt. Han er bevegelig og kommer ofte til gode posisjoner som kan bli sjanser av. Han er rett og slett strålende for Spurs. Med to scoringer og ellers en bra prestasjon er han valget på høyrevingen.

Sadio Mane: En annen spiller som også får seg to nettsus er Liverpool-yndlingen Sadio Mane. Første målet er en drømmescoring der han skrur ballen opp i lengste inne i sekstenmeteren. Mane er god offensivt, og er mannen som snur kampen etter å ha ligget under mot Newcastle. Spilleren som aldri taper på Anfield når han tegner seg på scoringslisten, er et åpenbart valg til venstrevingen.

Tammy Abraham: Abraham er nå toppscorer i Premier League med syv nettsus etter fem runder. Spissen scorer hat-trick borte mot Wolverhampton, i tillegg til at han også scorer et selvmål. Tre flotte scoringer. 21-åringen scorer et flott mål på en heading, en der han han vender seg og skyter inni sekstenmeter, og en der han lurer Wolves-stopper Conor Coady med en skuddfinte. Enkelt valg.

Teemu Pukki: Denne plassen var meget jevn mellom Pierre Emerick Aubemeyang og Callum Wilson etter at begge scoret to ganger hver, men den finske krigeren Teemu Pukki, blir det andre valget på topp. Han jobber knallhardt, og gjør livet hardt for City forsvaret. Uegoisitisk serverer han Todd Cantwell en god pasning som ender med en sjanse på åpent mål når det er to mot en i angrep. Han får også en ganske enkel jobb til å sette inn Norwich’ tredje scoring, som sikret tre poeng til kanarifuglene. Han er avgjørende for Norwich som sjokkerer de aller fleste med en veldig imponerende seier!

Forrige artikkelUEAFA Champions League-oversikt: Her vises 1. kamp i gruppespillet
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL runde 6

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her